Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår



Då vintern känns lång och tillvaron svår,
man önskar så gärna att något skall hända.

Ty människan lider och mest illa mår,
hoppas och längtar att snart det skall vända.

När kommer ljuset? När blir det vår?
Då plötsligt, man känner, det är nåt på gång.

Man hör hur det kvittrar från buskar och snår,
ja, snart skall vi njuta av sommaren lång.




Fri vers av Arne Lärnhem
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-14 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arne Lärnhem