Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod



Jag önskar att jag kunde
ta mig så mycket tid som det fodras
för att låta en knoppande ros ligga kvar
och slå ut i min öppna hand.

Kunde jag bara det
vore jag redo
att lyssna på andra och ha
det tålamod som krävs.




Fri vers av Arne Lärnhem
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-27 16:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där har du åstadkommit en veritabel pärla!
Tack för den!
2007-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Arne Lärnhem