Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fila hellre bort mig.

Jag börjar med att slipa
med det finaste sandpapper jag kan hitta.
Jag hoppas att det hjälper.
Det ser bra ut, men konstruktionen faller snabbt isär.

Något lite grövre, då?
Jag slipar hårdare och längre.
Nu då, den här gången då?
Det håller ett tag, men sen går det inte mer.

Jag hittar en hyfsat fin fil,
filar en lite längre stund.
Åh, jag tror det lyckats, jag tror det håller.
Men nej, det höll inte länge.

Där! En grov fil, och en rasp!
Nu, nu måste det ju funka!
När jag till slut har filat klart,
ser jag att det jag ville ha är borta.

Jag har filat bort oss.




Fri vers av Wäppling
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-03 17:22



Bookmark and Share


  Laijza
Känns blodigt det där, aj, oh, iiih.
2007-11-03

  lindblad
Du är så SJUKT bra, älskling!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Wäppling
Wäppling