Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du går nu

Om du går nu
Lämna dörren lite på glänt
så att jag får tro att du kommer tillbaks

Om du går nu
lämna någonting kvar
där jag kan känna din doft

Om du går nu
låt en tanke hänga kvar
som får mig att känna att du finns

Om du går nu
lämna ett leende
som gör att jag minns

Om du går nu
gå med huvudet högt
visa att du var värd allt

låt mig aldrig glömma

Om du går nu




Övriga genrer av Sören
Läst 2034 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-12-01 14:39



Bookmark and Share


  Manal
Läser än en gång - lika underbar
2014-05-12

    cellardoors
Helt underbar, applåderar och bokmärker. Tack!
2010-01-15

  ulli
\"om du går nu
Lämna dörren lite på glänt
så att jag får tro att du kommer tillbaks\"

det bästa jag läst den här veckan, kanske tillochmed månaden.
gillar enkelheten, gillar det enkla språket. det är bäst.
då får man orden rakt på sig. dom klistras fast och river tag.
2007-06-21

    zuher
en mkt fin dikt
2006-10-29

  Wäppling
Den här dikten får mig att börja gråta varje gång jag läser den, för det är nog det vackraste jag någonsin läst om mig själv.

Jag älskar dig och jag kommer inte gå.
Jag vill inte gå ifrån dig.
2006-04-29

    virvelsnurr
Jag älskar första versen på dikten, det var lite sådär gulligt. Men efter det tyckte jag det blev lite för mycket upprepningar, men i största helhet var den jättemysig och söt.
2006-01-08

  Manal
du berörde min själ, minnen skapades åter.
Vacker,öm. Tack.
2005-12-20

  emla skogstroll
Åååhhhh så underbar. Rakt in i hjärtat! Så ledsen och så varm. Fint
2005-12-12

  Wäppling
Det finns inte ord, pappa.
2005-12-07

  Karin I
ohh vad jag gillar det jag läser.
jag känner igen mig på nått sätt.
det känns verkligen äkta, du menar det du skriver. WOW!
2005-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Sören
Sören