Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad (3)

Letar febrilt

 

efter ett ställe att rymma till

 

när världen känns kall och hård.

 

 

Ett ställe,

 

där ingen skrattar

 

när jag brister i tårar.

 

 

 

Stället brukade vara din famn. 




Fri vers av Patrick K
Läst 537 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-11-03 20:47



Bookmark and Share


    Pivvi
Du beskriver känslor och tankar som rör sig i oss alla på så få vackra rader,fyllda rader. Så oerhört verkligt, dina texter är underbart tagna ur ett liv, liv som vi alla lever...
2007-11-06

  britt-marie VIP
Bokmärkt!

Mycket bra fångat!
Att sakna det stället är det svåraste!
Tack för läsningen!
2007-11-04

  joss
Så kort och ändå så sant. klockrent
2007-11-03

    ej medlem längre
vackert!
2007-11-03

  hero40
Väldigt vackra och fina
ord som applåderas!
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K