Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penta

Ropa
utan ord
evig tystnad ekar
utan att höja rösten:
Ropa




Fri vers av Cedea
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-11-03 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cedea
Cedea