Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna och bankomat

Ett fruntimmer är som en bankomat
Om man trycker på rätt knappar
är hon väldigt generös

Men om man trycker på fel knappar
och i fel ordning kommer farbror polisen
och tar en ifrån henne




Fri vers av Cedea
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-11 17:10



Bookmark and Share


  F. Christian. N
Nåja. Har du listat ut en bra PIN-kod nu då? =)
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Cedea
Cedea