Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter fast i röven, ursäkta vänsterstående rad ( hmmm)

Jag vill ge dig applåder
men
mina händer sitter fast i röven
på grund av tummarna

Skaka
hand med mig är både
akrobatiskt
och en aningen
groteskt

Men skam
den som ger sig
och
hello
för någonting nytt

Raffset
är ochså en form av
underhållning
om
paketet innanför
är
besiktigat

Själv så
bjuder jag både
på Gi - panikskaka
och fett ös

Luften gick ur
men
pumpen
består




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-03 22:08



Bookmark and Share


  mollypop
Jag kan inte låta bli att skratta.
Komiskt vackert, hur konstigt det nu än låter.
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan