Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är ensam och lite förstörd i hjärta och själ så får man offra sin verklighetsuppfattning ibland för att fabricera någonting som man skapat till någonting som känns romantiskt... det hjälper om man är lite av en idiot också... such as my friend in


vardagsromantik (?)




Jag funderar på att snubbla.
Att falla hejdlöst ner mot jorden.
Att slå i knäna i asfalt och säga \"fan\".
Och få lite skrubbsår på armen av bara farten.
Eller kanske bara slå i lilltån i en tröskel,
det låter vansinnigt spännande.
Tänk om jag t.o.m. säger \"jävlar\"... bara sådär...
Spilla lite kaffe och irritera en katt...
Oj, tänk om jag kunde få tappa en full kopp rakt på marken.
Spännande!

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-11-03 22:57



Bookmark and Share


    Nattviol
ibland så undrar jag tveklöst
i vilken sorts bubbla du lever!

och om du lever...

att skilja på diktjag och person
är väsentligt, det vet jag
men jag undrar onekligen..

annars så tycker jag att din
text är oerhört talande - så
skulle jag helt klart uttrycka mig
när jag inte längre visste
om jag var i livet eller inte!

: )
2007-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen