Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En övertrött tomburks försvarstal



Du frågar om jag lever...
jag lever... tidvis...

Jag lever med mitt hjärta hos mina bröder,
deras underbara barn... snart vuxna...
med mitt hjärta hos mina vänner,
mina två vänner... evigt steget före...
med mitt hjärta hos ... ingen mer

Jag lever med varje andetag,
med varje andetag... med varje andetag...
i drömlös sömn, fantasibefriat hopp och
ett egenhändigt skapat kalhygge till liv...

Jag lever... visst... tekniskt sett...
men om sanningen skall fram...
jag kunde lika gärna varit ett minne

Jag är ensam i realitet... är det liv?
Jag är tom inuti... är det liv?

Men det spelar ingen roll... inte på riktigt...
Jag spelar ingen roll i mitt liv... blott en detalj...

Men jag älskar människor... de som skrämmer mig mest...
Jag tror på en inneboende godhet... ondska är en bisats...

Jag lever av ren nyfikenhet... inget mer...
jag vill se när allting vänder...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-04 04:33



Bookmark and Share


  Mack
Woah! Nytt och bra. Något som finns.... Vad vet jag. Bra skrivet
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen