Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om vänskap, & låtsasvänskap om hur mina \"vänner\" får ner mitt självförtroende gång på gång och njuter av det


och så var det ju det här med att ni ska föreställa mina bästa vänner, men ändå är det ni som säger







när era munnar bara hugger till
helt plötsligt
då era tungor kommer med onda ord
och ni vet att någonting ni sakt
är fel
men ni vet inte vad

när ni vet att någonting försvinner
varenda gång
men ni vet inte hur ni ska få tillbaka det
ni inser snart att det är försent
att göra någonting mer åt de

när inser ni att det inte går
att trampa på en människa gång på gång
och förvänta er att hon skall resa sig
hjälpfritt upp efter varje fall

ni borde veta att de inte går
att ta tillbaka någon
ni bara haft för att trampa på
någon att skratta åt, inte med
ni borde veta att det inte går
att ta tillbaka någon
någon ni nyss släppt
men som ni borde ha släppt
för länge länge sen




Fri vers av sursomcitron
Läst 535 gånger
Publicerad 2007-11-04 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sursomcitron
sursomcitron