Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska inte skriva en kärleksdikt

Jag ska inte skriva en kärleksdikt

Jag ska inte skriva en kärleksdikt

Jag ska inte skriva en kärleksdikt

Jag ska inte skriva en kärleksdikt

Jag ska inte skriva en kärleksdikt

Jag ska inte skriva en kärleksdikt

Att du har träffat någon

betyder

inget för mig

Inget alls




Fri vers av Anders_A
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-04 22:56



Bookmark and Share


  Angeldust
haha jag ska inte skriva en kärleksdikt, njaa finns ju inga förrut haha kram Tinny
2008-08-18

  ordterroristen
träffar mig med ett hjärtligt leende ^^ samtidigt; stackars liten.
2008-08-14

  Mangal VIP
Underbar!!! Klockren träff mitt i mage och hjärtat.
2008-01-04

  Kristina Olsson
haha mkt bra. enkelt och träffande!
2007-12-10

  Janis Karlsson
Kul att lasa nya saker fran dig!
Kan jag detektera en smula avundsjuka i slutraderna? Fornekelsen forstarker motsatsen.
Ha det bra vannen!
2007-11-05

    tapetklister
gillar den här,
upprepningarna som för att övertyga/övertala sig själv.
och sen slutraderna som säger en sak i språket, men mellan raderna säger motsatsen.
men det skulle ändå kunna betyda att det är sant det jaget säger. att det inte betyder något. tvetydligt.
bra!
2007-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A