Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla jag vet får här plats mellan stor bokstav och punkt.

Tre små ord

inte det du tror

slöare, verkligare

mer personliga

att kunna

att känna

att längta

att vilja

att skapa

... någonting

och hålla kvar

utan tvivel

utan misstro

utan rädsla

utan undran

... sanning?

kan du se...?

reflekteras jag nu...?

existerar min verklighet?

är jag hel...?

tre små gigantiska ord

så många konfigurationer

inte en enda fråga kräver svar

inte ett enda påstående behöver ett mål

du jag vi

ingenting syns till

spring, du hinner

inte

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-04 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen