Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla helgons tråkiga dag

jag gick en promenad
mot stan
för att göra något
denna tråkiga dag

Vad bra det hade varit att ha jour
då hade man tjänat pengar på denna meningslösa dag


gick förbi skolgården
som låg där
öde
en pöl framför fotbollsmålet
på grusplanen
en pöl av meningslöshet

ner mot sjön
en tjej var ute med sin
hund
jag frågade om hon ville knulla

På andra sidan såg jag det gamla
Mentalsjukhuset
nedlagt sedan
20 år

det kom rök ur skorstenen

dem bränner fortfarande
journalanteckningarna




Fri vers av Laertes
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-05 00:34



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Välartikulerat och med en ironisk underton av hög kvalitet..
2007-11-05

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
den här sitter :) spiksmatter.
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Laertes
Laertes