Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utan att rösta, utan att göra ett val - bara att vara, i det tysta.


Valfrihet?



Med ett slag av frihet
kastade valens fena
upp vattnet
från den lilla sjön

mot himlahavet

ovanför

valfria droppar
landade het
på hans rygg

ögon från
havet himlade mot

hans lycka




 




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-05 14:08



Bookmark and Share


    eva m h
Skön val-frihet!!!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris