Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sägs att skiljas är att dö en smula



men för mej kompenseras detta mer är väl av att redan vid vårt första möte satte du ordentlig fart på dököttet...




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 644 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2007-11-05 17:55



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
vårt första möte satte du ordentlig fart på dököttet...


__________Ah ROOONNY !jag blir alllltid på gotttt humor när jag läser d.dikter


+++++
2014-12-01

  Sometimes_Always
Finurliga ord som lämnar ett leende på mina läppar
2007-11-08

  Ronny Berk
tack för den kommentaren... det blev aldrig aktuellt med att skiljas med den farten hon satte ... ...en riktigt fin dag till dej... ja...
2007-11-06

    Bodil Sandberg
förlusterligt kompenserat säger jag!!!!
2007-11-06

  Dessie 35
Härlig text
2007-11-06

  Annette Andersson
Under bar liten text somfår mig att le stort!
2007-11-05

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha... härlig!
2007-11-05

    Nattviol
som von Trier brukar säga:
man får ta det onda med
det goda!
härlig bild du levererar!
*S*
2007-11-05

  glittertindra
haha!!! en kunglig kommentar!!! :) då är det väl rätt... när det händer grejer... ;)
2007-11-05

  Just Emotions
wow du e fan bäst :)
2007-11-05

  SusanneStrömstedt
Du kan du Lasse! :-D
2007-11-05

  isabel louise
hahaha! ler stort :) finurligt och snyggt poetat!
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk