Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kliché varning, och fula upprepningar men jag måste få det ut, jag bara måste


och så var det ju det här med att jag är olyckligt kär och jag behöver dig för att leva just nu







jag vet
jag vet jag vet, jaa jag vet faktist
jag vet gånger trehundrasjuttiosex



att jag sa
att det var inget mellan oss


jag tog faktist ett steg bort
från dig just i samma ögonblick

och du svarade med att ta två




jag vet jag vet
jaa jag vet, jag vet faktist
jag sa att nej på en fråga
där svaret borde ha varit ja


och det skulle det ha varit
om jag skulle ha vågat vara ärlig
och låtit mitt hjärta svara




så du får skylla allt på mig
du får ljuga tillochmed ljuga om du vill
bara du tänker på mig nusomdå

för jag tänker på dig



för du är ändå
trots alla tårar
du gett mig anledning att gråta
det närmaste
jag någonsin
kommit att älska någon



visst, jag har haft romanser
men ingens bild
har etsat sig fast
i min hornhinna
och stannat där över 4 månader





jag vet jag vet
jaa jag vet, jag vet faktist
att du inte ser på mig
på det sättet
och jag vet inte om du någonsin
sett mig som jag önskar


men du är ändå den enda
som lyckats
hela mig
med ett enda leende






Fri vers av sursomcitron
Läst 594 gånger
Publicerad 2007-11-05 18:39



Bookmark and Share


    BABYSTAR
Det här var überbra.
loggade faktiskt in bara för att få kommentera din text :)
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

sursomcitron
sursomcitron