Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt fiende


Mitt fiende

Oron kryper upp, mörk och fuktig.
Jag får inte luft, inte tid och inte kraft
Att reagera, så jag kryper ner
I mig själv och möter min ängslan.

Den är lika läskig som känslan av att dö
Så jag får ingen luft, ingen tid och ingen kraft
Att kämpa emot, och då lägger jag av,
Lägger ned kampen och möter min nederlag.

Jag blir tvungen att hämta efter andan,
Höja blicken och se på mitt fiende
Men det jag ser är bara mig själv, utan tid,
Utan luft och utan kraft, letande efter oro.




Fri vers av ina san martin
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-11-05 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ina san martin
ina san martin