Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oåtkomlig

Din röst berör mitt hjärta
Vartenda ord, varenda gest…
Du har vänt mitt liv upp och ner
Du är allt jag känner ,allt jag ser.

Oåtkomlig och aldrig min
Vad än jag önskar mig
Du har förändrat min själ, hela jag
Du har gjort mig förvirrad och svag.

Och där står du helt oskyldig
Utan att ana någonting alls
Medan jag andas in för att inte bryta ut
Och innan det har börjat är allting slut.

Din röst gör ont, mitt hjärta slår
Och inte i min rytm längre,
Det följer dig, dina steg, hela du
Vem är jag när du inte ser mig, vem är jag nu?




Fri vers av ina san martin
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-12 19:16



Bookmark and Share


  Kent Love
Vackert om den omöjliga kärleken...
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

ina san martin
ina san martin