"mycke smådjävlar i huvudet ibland ;) "" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"mycke smådjävlar i huvudet ibland ;) "


Det var då själva fan också

 

jag kan bära dig över kullar du aldrig skådat

låta dig vila till fullkomlighet i det grönaste mossbolster

och föda dig med daggdroppar i tusende smaker

men fiolen må du fan hålla i själv

---

så lätt kom jag nu inte undan...

 

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt
Läst 475 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-05 23:34



Bookmark and Share


    sunnanvind
Vilken ovanlig titel för att komma från dig vännen.. Kan bara säga oops!:))
2007-11-07

  Horatius
Härlig :)
2007-11-07

  aol
som fan starkarader man bara gillar
2007-11-06

    Stormöga
ooh...denna gillar jag! jag undrar samma sak somk en tidigare komentar \" är det hin håle?\"
2007-11-06

  lilla t
snackar du om hinhåle?! härlig text!
2007-11-06

  hero40
Vacker poesi!
2007-11-06

  Lena Krantz VIP
Mmmm...vackert, trots smådjävlar, eller kanske just därför? *fnissar gott*
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt