Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensam är en sak. Att vara själv är en annan......


Ensam eller själv


Det är så skönt
att få vara
själv

Få njuta av
stunden i
självvald
ensamhet

Ofrivillig
ensamhet
är inget
annat än
tortyr

Att få vara själv
när man önskar
och behöver det
är utvecklande
för tanke och
själ

Den ensliga
ensamheten
tär på systemet
och utvecklar
bara
l ä n g t a n




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-06 09:44



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fint skrivet om två skilda ting.
2007-11-06

  anita VIP
Mycket underbar skriven.
2007-11-06

  charlotte hedendahl
Vacker och sann poesi!
2007-11-06

    Aurora Borealis
Ja självvald ensamhet är bra, vackert skrivet om detta....
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP