Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill så oerhört gärna hålla min mans minne levande. Men jag har ingen som helst inverkan på hans barn och barnbarn......


Minnesvård


Så länge jag
lever kommer
jag att tala
om honom
se hans
ansikte
minnas
hans röst

Barnbarnen
har nu en
annan de
kallar
farfar

Glömskan
kanske
räddar
någon från
att sörja

Den rädslan
har aldrig
varit min
eftersom
sorgen är
kärlekens
pris




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2007-11-06 11:39



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Sorgen är kärlekens pris,så är det! Visa,insiktsfulla rader!
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP