Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina älskade vingar




En gång var jag en fågel
jag kunde flyga och
susade högt ovanför molnen

jag var fri
Åh,så fri!

Det fanns inget ställe
jag inte kunde ta mig till
ingen plats mina vingar inte nådde

jag kunde göra allt
Åh,allt jag kunde göra!

Så underbar var känslan
av att glida på en varm vind
och titta på världen nedanför

jag såg allt
Åh, allt jag såg!

Men inte nu längre
mina vingar är borta
jag kan inte flyga mer

försvunna är mina vingar
Åh,mina älskade vingar!





Fri vers av Yue
Läst 339 gånger
Publicerad 2007-11-06 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yue
Yue