Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åhå...!



Åhå...!
Det är så här världen är!
Den som var så vacker vid första anblick
Ja,det intrycket faller snabbt isär.

Aha...!
Var det så här livet var!
Det skyndade så hastigt förbi
Ja,det var knappt man kunde hänga kvar.

Nämen...!
Är det så här döden ser ut!
Då var väl det lilla roliga över
Ja,det var knappt man märkte det var slut.




Fri vers av Yue
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-11-13 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yue
Yue