Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flera rim kommer säkert flera bara jag hittar lapparna... hihi


Mer Julklappsrim


Från pärm till pärm
Kommer du använda denna
Om du gillar den är en annan femma

En bok, eller en pärm, almanacka

Denna bok gör inte någon klok
Bäst att du fyller på och låser
Så inte bror din läser

Dagbok

I denna panna
Får fisken fräsiga ränder
Eller du kanske föredrar änder?

Grillpanna

Har själv stickat denna
som håller halsen varm

Halsduk

Ära vara gud i höjden
denna har jag snickrat själv i slöjden.

Kan vara lite av varje

Många nålstick i fingret har jag fått
Jag har gjort mitt bästa dock!

Kan också vara lite av varje

Tvätta, skura, diska och damma
varje vuxen gör de samma
här får du nått som ger dig andra tankar

ja du en upplevelse av nått slag för vår del var det Biobiljetter

Denna bok är skriven av mången tok
Jag tror den kommer göra dig riktigt klok

Lexikon, uppslagsverk

Vi visste inte vad du ville ha
Du får ta denna och helt själv bestämma

Presentkort i en bra affär så klart




Övriga genrer av lilla t
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-06 20:49



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Humor och glädje väcks till liv när man läser dina rader ! Härligt !
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t