Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade syster och bästa vän. Din smärta är min önskar dig frisk nu


Visa för Gryningsväsen (Kerstin)

Kerstin är en blomma
gömd i sluten knopp
Kronbladssilkeshud, rotfot, stjälkekropp
Längtan inför ljuset
där morgonsol går opp
Där våren kysser livet
Åh,giv näring,tröst och hopp!





Fri vers av KaptenKatt
Läst 1323 gånger
Publicerad 2005-05-04 21:43



Bookmark and Share


  Dagg
Vilken fin önskan, tycker om din beskrivning. Tycker om rytmen, ligger bra i mun.
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt