Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allvarliga funderingar så här på kvällskvisten (kvisten?)


Verktyg

trodde länge
att det hette
insekts-nyckel

jaduvet, verktyget

jamenar, det finns ju
borrflugor så...


på tal om verktyg
ett verk i tyg?

de verk jag känner till är av järn och sånt
typ järnverk, eller...

fast det är ganska vackert att hårt kan vara mjukt!




Övriga genrer av prima donna
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 00:14



Bookmark and Share


    Vlad Tepez
Haha klockrent, ofta man tänkt på samma sak :-)
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

prima donna