Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min fina pappa ska begravas. Det är ofattbart.


Sorg

ögon dunkla, djupa
bottenlösa hål

hjärtat kallnat, fruset
hårdare än stål

gråten den har fastnat
i hjärtats kärlekrans

stänger alla vägar
för hjärtats ystra dans

sorg så tung att bära
vill ej kännas vid

vrede lätt att nära
i denna sorgsna tid














Övriga genrer av prima donna
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 21:13



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Just så ! Pappa som ska hjälpa oss hemifrån och ut i livet...
2016-07-21
  > Nästa text
< Föregående

prima donna