Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppsökt


du som söker upp
det som är förlorat
sök upp det förlorade
i min själ

man sa mig att du söker
dem där utanför
det fick mig att tro
att jag redan var funnen

kunde inte ana
djupen av ditt ord
förundrad ser jag konturen
av dig, herden som är god

du som söker upp
det som är förlorat
sök upp det förlorade
i min själ

du lämnar de 99 andra
för att söka efter mig
till vilsamma ängar du vill föra
till stilla vatten där jag finner ro

vågar inte tro det alltid
men jag samlar mod
stannar sakta upp
låter mig bli funnen

av dig




Fri vers av Marreb
Läst 730 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-07 10:58



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2013-05-29

    eva m h
mmm..att bli upphunnen och funnen. Det är ju det man vill bli!
Fint skrivet!
2007-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Marreb
Marreb