Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emotionell frustration... och svaga minnen av TV-shop...

Frustrerad?
Irriterad?
Konstiperad?
Involverad?
Laminerad?
Minerad?

... då behöver du nya Superflaxaminateriouslitakopationsmanicken från AXA.

Det är inte bara en olja till salladen... INTE?!
Det är inte bara en minröjare... INTE?!
Eller en sandpappersslipare... JA... VI MENAR... NEJ?!

SÅ... VAD ÄR DET?!

Det är en bit papper... VA?!
Det är en bit papper med ord på... AHAA... VA?!
Och de orden beskriver... VAD?!
De orden beskriver hur... KOM IGEN?!
Hur man slutar bry sig totalt... ...?!

Är det inte underbart?!

NEJ!

Exakt!

Köper du vår fina produkt inom tio minuter så inkluderar vi en valfri IKEA-manual för din egen död på det sätt du alltid önskat.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 136 gånger
Publicerad 2007-11-07 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen