Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även under samtalet hörde jag röster som talade



eftersom jag sitter här och funderar
kom jag att tänka på en sak
som dom sa

när jag hörde rösterna som talade

varför det oftast är dom rika
som skattefuskar
och svartjobbar

men vaddå då
hur skulle dom annars bli rika




Övriga genrer av Ronny Berk
Läst 497 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-11-09 15:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja, det gäller ju, att då,
komma på, ett sätt,
att sko sig så, att pengarna,
som väller in, trollas bort,
kvickt och lätt! Alla, har väl,
hört talas om ett: Extratvätt...
2008-01-19

  Marita Persson
Ja just det, NU förstår jag vad jag gör för fel...
2007-11-10

    Maria Malm
Så klart förhåller det sig så.
2007-11-10

  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha... du har så rätt!
2007-11-10

  KristinaE
..hi.hi det finns med all sannolikhet ingen annan väg.. mer än lotto!! finnurligt poetat..
2007-11-09

  isabel louise
jaha...de blånekande jäklarna kör den vändan...
2007-11-09

    Aurora Borealis
Vilken aha-upplevelse, så är det förstås!
2007-11-09

  glittertindra
det är väl på det sättet de bygger upp en förmögenhet.. mixtrar lite så de får fördelar av det...
2007-11-09

  lilla t
aha är det så det ligger till,,,, meh!
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk