Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fiskaren


Med mesen på skuldra och metspö i hand,
trallade gossen så gladelig,
solen stekte på landsvägens damm
och gossen han tänkte, med drömmande kliv

Fisken jag fångar, blir nog inget hot,
om fångster för stora, det ej blir nåt kiv
mot lagar och regler och utlovad kvot,
det är bara fisken som ger bort sitt liv.






Fri vers av Arne Lärnhem
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-07 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arne Lärnhem