Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livs


Livsgnista
Livsmod
Livsglädje
Livslust
Livskamrat

Idag var det inget som passade.......




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-11-08 08:27



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Ja, ibland undgår vi inte det faktum att vissa
dagar känns allt utelämnat//B
2007-11-08

  charlotte hedendahl
Så känner jag också idag! Väldigt bra skrivet!
Kram Charlotte
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP