Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland räcker det inte med att bara vilja, man måste kämpa också.


Ibland räcker det inte bara med att vilja...

Det gäller att kämpa
och vara optimist.
Hur trött och less man än må vara.


Skulle kunna välja att fokusera på det som irriterar mig. Klaga över människor som gör mig besviken. Sucka över alla jobbiga, eländiga vardagsting...

... men nej.

Jag väljer att se det stora i det lilla, det positiva i det mindre roliga och jag tänker fortsätta kämpa fast det tar emot ibland.

För när det man har inte är det man vill, så har man ett val.
Stanna eller gå.
Ge upp eller göra det bästa av situationen.

Dagar kommer och dagar går, dagar ur ditt liv. Det liv du blivit given. Unikt. Det är upp till dig, bara dig!
Man kan klaga, eller så väljer man att lägga energin på att må bättre. Livet är inte enkelt, that´s it!

Fast jag försöker alla möjliga vägar och sätt, och trots att de oftast blockas, så tänker jag inte ge upp!
Jag vinner, för jag är stark, född till att kämpa.
Det ni tror knäcker mig, gör mig starkare.

Livet är härligt, och det finns dem som har det värre.








Övriga genrer av Tigerkurr
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-08 12:33



Bookmark and Share


  DarkSideMoon
Bra skrivet! Man måste vara positiv. Det kommer alltid finnas motgångar. Och det är bara en själv som kan ta sig ur dom.
2008-01-24

  Mangal VIP
Kämparord. Väl skrivet. För många att inspireras av.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Tigerkurr
Tigerkurr