Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick den stora äran att vara gudmor till min brorson. På dopet bad de mig läsa en dikt, en dikt som jag själv skrivit. Så här blev det.


Tack för att du finns

Tack för att du finns

En ny gren på familjeträdet. En XXXXXXX-XXXXX-gren.
Tack XXXXXX för att du är du. Tack för att du finns.

När jag håller dig i famnen försvinner alla bekymmer.
Jag önskar jag kunde skydda dig för alltid.
Jag önskar att du aldrig kommer behöva känna smärta,
men när det händer, så kommer jag finnas där för dig.
När du är glad kommer jag vilja skratta med dig.
När du gråter kommer jag torka dina tårar.
När du behöver någon att prata med, så lyssnar jag.
När du är rädd ska jag få dig att våga.
När livet känns orättvist kommer jag krama om dig.
När du vill mysa vill jag sitta bredvid.
När du är upprörd, ska jag lugna dig.
När du vill ge upp ska jag få dig att kämpa,
När du är förvirrad ska jag hjälpa jag dig hitta rätt.

Du behöver aldrig känna dig ensam,
för jag kommer alltid finnas här för dig.

Jag vill att du ska veta att du är värdefull. Unik.
Tvivla aldrig på dig själv, för du är och kommer alltid vara otroligt älskad.
Våga drömma. Ibland blir det inte som man tänkt sig,
men de är bättre att ha försökt och misslyckats, än att inte försökt alls.
Jag är en stolt faster och gudmor och jag älskar dig.

Det är nu som livet är ditt.
Tack för att du finns XXXXXX.




Övriga genrer av Tigerkurr
Läst 554 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-06 10:19



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fina rader!
2007-12-06

  Åsa Gustavsson VIP
så fint att vara både faster och gudmor!
2007-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Tigerkurr
Tigerkurr