Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardröm

Du sa att du inte visste,
Om du skulle finnas kvar för att viska.

Du trodde ditt liv var över,
Att det var dags att färdas söder.

Du slutade stå och slå,
Det var visst din tid att gå.

Du tappade all din tro,
Jag förstod att det var nog.


Inatt var natten du dog,

Morgonen efter var dagen jag aldrig mera stod.




Fri vers av Miraqulix
Läst 785 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 19:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja gråte
det var längesen ja sttötte på en så djup,känslosam och skakande dikt.

wow
2008-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix