Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB1 039 Min förlust













Felet med mig

ligger nog i


att jag aldrig drömt om



att bli steppdansör




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-08 19:20



Bookmark and Share


  Lena Renman
Kort och konsist som jag ser det om den omfång våra drömmar har och som är resulat av hur våra liv var.


Lena
2007-11-10

  Bjarne Nordbö
Tänk, det har jag misstänkt länge.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP