Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitterljuvt

Bitterljuva tårar,

Rullandes på din kind.

Svarta strimmor,

Färgade din kind.


Du lämnade allt.


Kärleks droppar,

Färgar ditt golv.


Hopplös, Trolös, Svarslös




Fri vers av Miraqulix
Läst 681 gånger
Publicerad 2007-11-08 19:20



Bookmark and Share


    Prasadacarin Busk
jag är kär i den rullande tåren!
2007-11-10

  Cee
korta rader
men ändå
så mycket känsla
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix