Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gamla minnen


Försent

Vi möttes och vi skildes
Två vilsna människor
I en grym hård värld
Du försvann ur mitt liv
Jag ville ha dig kvar
Nu ser vi knappt varandra
Fast min längtan lever än
Ingen såg mina tårar som spilldes




Övriga genrer av emilf77
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-08 20:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77