bakfylle ångest...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakfylle ångest...




På fel sida midnatt

 

tänjde vi gränserna

lite längre än förr

och tyvärr för långt

 

kanske var det tid

att få ett avslut

på en självförbrännande tid

 

som vi alltid levt

så måste det ta slut

men helst inte så

 

för det jag såg

var inte den

jag ville bli




Övriga genrer av emilf77
Läst 653 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-30 12:06



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
åh jag kan verklgen känna igen mig i denna text...på fel sidan midnatt. så vackert och smärtsamt skrivet...
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77