Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

 

efteråt

när allt är bra

så kommer rädslan

för hur det kunde ha varit

 

så mycket mer

jag hade kvar

att ge

att få

 

 




Fri vers av emilf77
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-17 13:41



Bookmark and Share


  Midnatt
ord som nog de allra flesta kan relatera sig till..
snyggt skrivet!
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77