tyvärr....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyvärr.....


renskrivet och klart.

 

 

skriver rent

förvirrade tankar 

berusade texter

 

till sist

återstår bara

trasig tomhet

 

av en

storslagen dröm

på ett blankt papper




Övriga genrer av emilf77
Läst 698 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 20:17



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm, vad bra! Suveränt!
2009-10-19
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77