Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara kanske.

 

kanske för långt

gånget 

kanske för djupt

in

kanske för många

sår

 

men bara kanske

igen

 

 




Övriga genrer av emilf77
Läst 569 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-14 00:23



Bookmark and Share


  SurtantZ
En text med mening som föder fundering dags för tanke...
2009-06-14
  > Nästa text
< Föregående

emilf77
emilf77