Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Lucias Svarta Sång

En ängel med brutna vingar

Sjunger lucias svarta sång

och tror att ingen bevittnar

när han faller gång på gång

 

Luften slås ur lungorna

när han åter slår i mark

han glömmer att han en gång drömt

där vid världens kant

 

när stadens torra asfalt

har mist sin forna glans

blir ängelns sista andetag

ljusets enda chans




Fri vers av equilibrium_
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-08 22:31



Bookmark and Share


    A Black Angel
va..aacker.. ;_; *lipa*
2007-11-18

  Verity
Duktig unge ;______;
Vill oxå kunna... ._____.\"
2007-11-08

  Erik L
Inte så illa skrivet och jag gillar ditt versskrivande med rim.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

equilibrium_
equilibrium_