Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad Caroline 1990-2006 R.I.P


och himlen grät för din skull


I nattluften
föll snön röd
och dämpade ljudet
av mina steg
när jag sprang
som i vakum
icke existentiell
utan dig;
jag hörde ekot
av oändlighet

ditt svarta hår
följde markens konturer
och din silhuett
så bräcklig
omfamnades av brinnande ljus
sireners desperata skrik
klöv min värld itu

du släppte mig aldrig
med blicken
och jag såg livet
i dina ögon
klarare än någonsin



men du tappade taget
tog med dig min verklighet
och somnade
i min sorg

jag andades
dina andetag

och himlen grät för din skull




Fri vers av equilibrium_
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-12-09 19:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kraftfull och så intensiv.
Jag gissar att det var passionerad kärlek?
2016-09-28

  Michaela Dutius
Underbart vacker med en spröd ton av förtvivlan och sorg ...\"och himlen grät för din skull \"
det uttrycket är så vackert
2007-12-09

  Verity
vad fiin <3<3
men jag började skratta vid vakum delen.. förlåt.. >< tänkte på yonge x3
2007-12-09

  prinscess VIP
skör och vemodig
men väldigt bra skriven
2007-12-09
  > Nästa text
< Föregående

equilibrium_
equilibrium_