Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik och Mörka vatten



Jag höll andan
när vattendropparna formade toner
långt under ytan
och allt jag hade
letade sig ut genom fingrarna
vibrerade i strängarna
och inneslöt mig i omvärlden

Jag höll andan
när jag fångades av vågorna
musiken kvävdes av vattnet omkring mig
förde mig längre och längre från tryggheten
och den stålgrå massan
var allt jag önskade se

Jag höll andan
då jag spelade för livet
min enda länk till verkligheten
var det jag skapade
när strömmarna förförde mig
och jag förlorade mig själv

men vinden förde med sig en sång
toner jag aldrig hört förut
och vattenytan
stillade sig
i harmoniskt samförstånd


då andades jag
och jag levde




Fri vers av equilibrium_
Läst 596 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-11-23 22:27



Bookmark and Share


  VictorÅström
WoW, asbra! underbart formulerad. Magnifik helt enkelt!
2007-11-23

    The one winged angel
bra, mycket bra. lite mycket med att hålla andan. men i helheten mycket vaker
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

equilibrium_
equilibrium_