Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ikväll knackade det på min ruta. Många gånger.....


Lilla talgoxe


knack knack knack
kvällen är mörk
knack knack knack

på fönsterblecket
fladdrar en talgoxe
och jag släcker lampan

han fortsätter slå
med sina små vingar
och jag går ut till den

det känns som om
han vill säga mig
något

är han skadad
fryser han i kvällens
tilltagande stormvind

han höll på länge
som om han ville
komma in

och jag som aldrig
varit med om liknande
undrar. . . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-09 00:39



Bookmark and Share


    Maria Malm
Den här texten får man en härlig känsla av.
2007-11-09

  Lyckohäxan Enediel
Härligt...mina tankar beger sig iväg...ser en snövit duva...som knackar på Skorpans fönster...
Fick samma känsla när jag läste det här :)
2007-11-09

  Daniel_78 VIP
inte så dum,

det främmande utanför fönstret
att öppna upp eller inte...
2007-11-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP