Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Hjärtats längtan efter kärlek

Den tyngsta bördan bestående av tomhet




Övriga genrer av Ermal Hatipi
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-11-09 09:36



Bookmark and Share


  fossie
vackert!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ermal Hatipi