Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kyss

Den underbara känslan som blir bortglömd
för varje gång man slutar

Man har en hum om hur det var

Man kan nästan känna den

Men den verkliga känslan kommer undan

Som grönskan kommer ihåg solstrålarnas
värme under natten

Så kommer jag ihåg varje avslutad kyss
med den jag älskar





Fri vers av Ermal Hatipi
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-28 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ermal Hatipi