Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buhu

Jag blev lämnad idag

Buhu stackars lilla mig
För världen kretsar kring mig

Jag är mitt största fan
Huvudrollen är jag

Statisternas existens observeras ej

De som dör

De som svälter

De som våldtas

De som försvinner

Buhu, stackars lilla mig




Fri vers av Ermal Hatipi
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-08 04:27



Bookmark and Share


    amorfati
Skönt självmedveten och rolig dikt! Möjligen hade jag hoppat över sista meningen, det skulle bli så fint om de slutade med \"Buhu stackars lilla mig\" igen.
2007-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ermal Hatipi